Blavamar Apartments

€13.63

Costa Brava, Spain

Meidän luokituksemme
Etäisyys lentokentästä noin
20 miles - Girona (GRO) / 60 miles - Barcelona (BCN)
Lentokenttäkuljetuksen aika noin
35 minutes / 70 minutes
Yleiskatsaus

Päättäessäsi lähteä lomalle Costa Bravaan tiedät odottaa merta, rantaa ja aurinkoa. Hyvätasoisen ja silti edullisen majoituspaikan löytäminen on osa matkan suunnittelua ja Blavamar Apartments tarjoavat loistavan vaihtoehdon! Henkilökunta on ystävällistä, hinnat ovat kohdallaan ja hotelli on ihana. Hotellilta on rannalle vain 25 metriä ja muutaman minuutin kävelymatka alueen moniin kauppoihin, baareihin ja ravintoloihin. Blavamar Apartments on loistava valinta halusit sitten viettää hauskaa ystävien kanssa baarissa tai tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin.

Lentokenttä on vain 30 kilometrin päässä joten ajoaika hotellille on noin 35 minuuttia. Hotellilla voit rentoutua yhden makuuhuoneen huoneistossasi tai vaihtaa sen suurempaan hotellin internetyhteyksiä hyväksikäyttäen. Hotellissa on mukava baari jossa voit nauttia tervetulodrinkin tai pelata erän biljardia ennen kuin suuntaat rannalle. Lähistöllä on paljon aktiviteettitarjontaa joten voit kokeilla vaikkapa go-karting – ajoa tai ratsastusta.

Blavamar Apartments sijaitsee huippupaikalla lähellä Lloret de Mar lomakohteen palveluita. Moniin parhaisiin ravintoloihin ja baareihin ei ole kuin 100 metriä matkaa joten myös myöhäisiltaa on helppo viettää keskustassa. Ruokailla voit myös huoneistossasi hyödyntäen keittiötilat tai suunnata läheiseen kahvilaan vaikkapa aamupalalle!

Oikea valinta?

Hotelli sopii loistavasti ystäväporukoiden majoituspaikaksi mutta yhtä hyvin myös perheille

Uima-altaat

Although the property does not have a swimming pool, the beach is just seconds away.

Majoitus

Kaikkiin huoneistoihin voi majoittua 4 henkeä ja niissä on erilliset sängyt, laajakuva TV, oma kylpyhuone, langaton verkkoyhteys, täysin varusteltu keittiötila ja ranskalainen parveke.

*Huomaa: Palautettava vahinkovakuus 120€ huonetta kohden on maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Ruoka ja Juoma

Hotellissa on ihana baari jossa on biljardipöytä. Huoneistoissa voi itse valmistaa ruokia. Lyhyen kävelymatkan sisällä on paljon mahtavia baareja, ravintoloita ja kahviloita.

Sopii hyvin

Ryhmät ja perheet

Lähetä tiedot sähköpostilla

Minne?

Milloin?

Show Calendar Show Calendar

Toiveet?

Kuka?

 

varauksen jälkeen

Jälkimarkkinointiin tiedustelut tutustu FAQ osio tai kirjaudu sisään varaukseni