Blavamar Apartments

€13.51

Costa Brava, Spain

Meidän luokituksemme
Etäisyys lentokentästä noin
20 miles - Girona (GRO) / 60 miles - Barcelona (BCN)
Lentokenttäkuljetuksen aika noin
35 minutes / 70 minutes
Yleiskatsaus

Blavamar Apartments on erinomainen valinta, mikäli haluaa majoittua edullisesti. Rannalle on matkaa vain 25 metriä, ja kaupunkiin on muutamien minuuttien matka. Kohteessa on kauppoja, baareja ja ravintoloita. Blavamar Apartmentsilla voi istuskella baarissa iltaa viettäen yhdessä ystävien kanssa, tutustua ympäröivän alueen historiaan ja kulttuuriin.

Huoneistot ovat ajomatkan päässä lentokentältä. Yhden makuuhuoneen huoneistoihin voi vetäytyä latailemaan akkuja, ja Wi-Fi-yhteyden avulla voi pitää yhteyttä kotiin ja surffailla netissä. Hotellilla on baari, jossa voi nauttia virvokkeita ja pelailla biljardia. Aktiviteettivalikoimaa on runsain mitoin lähiseuduilla. Aikaa voi viettää karting-radalla ja hevosilla ratsastaen.

Huoneistot sijaitsevat hyvällä paikalla Lloret de Marilla, alle 100 metrin päässä parhaista baareista ja ravintoloista. Huoneistojen keittonurkkauksessa voi tarvittaessa valmistaa omat ateriansa. Keskustassa on ruokapaikkoja kattavasti.

Oikea valinta?

Hotelli on ihanteellinen vaihtoehto perheille ja ystävyksille.

Uima-altaat

Hotellilla ei ole uima-allasta. Ranta on aivan hotellin vierellä.

Majoitus

Kaikkiin huoneistoihin voi majoittua neljä henkeä ja niissä on erilliset sängyt, taulutelevisio satelliittikanavin, oma kylpyhuone, Wi-Fi, täysin varusteltu pieni keittiö.

*Huomaa: Palautettava vahinkovakuus 120€ huonetta kohden on maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Ruoka ja Juoma

Hotellin baarissa vallitsee ystävällinen tunnelma, ja self-catering-huoneistoissa voi valmistaa omia annoksiaan. Lyhyen kävelymatkan päässä on erinomaisia baareja, ravintoloita ja kahviloita.

Sopii hyvin

Ryhmille ja perheille

Lähetä tiedot sähköpostilla

Minne?

Milloin?

Show Calendar Show Calendar

Toiveet?

Kuka?

 

varauksen jälkeen

Jälkimarkkinointiin tiedustelut tutustu FAQ osio tai kirjaudu sisään varaukseni