Calas De Mallorcan lomia 2015

Minne?

Milloin?

Show Calendar Show Calendar

Toiveet?

Kuka?

 
 

Löydä Calas De Mallorca

Calas De Mallorca sijaitsee Mallorcan itärannikolla, Baleaareilla. Se on tarkoituksen mukaisesti rakennettu rantalomakohde, joka on jyrkänteessä, ja saarelle on uskomattomat näkymät kohteesta. Calas De Mallorcalla on kauniita hiekkarantoja ja vilkasta yöelämää, ja siksipä se on ihanteellinen perhelomille, pienille ryhmille ja pariskunnille, jotka etsivät hauskuuden täyttämää aurinkolomaa. Calas De Mallorca on oivallinen vaihtoehto kesälomalle!

Calas De Mallorcan rantalomia

Calas De Mallorcalla on 3 rantaa, joista valita rantalomallaan: Cala Domingos Petis, Cala Antena ja Cala Domingos Grand, jonne pääsee helposti pienellä junalla, joka lähtee Calas De Mallorcalta. Rantojen välissä kulkee pieni rannikkopolku, jota pitkin kävellessä voi ihailla henkeä salpaavia maisemia, ennen oivallisen paikan valitsemista. Rentoudu ja paistattele päivää Calas de Mallorcalla. Jokaisella rannalla on kaunista valkoista hiekkaa, vesi on kirkkaan sinistä, ja Blue Flag-sertifikaatti kertoo rantojen puhtaudesta. Rannat ovat kaikin puolin ihanteellisia perhelomalle. Calas De Mallorcan rantalomalla voi kokeilla myös monia vesiurheilulajeja.

Tutustu Calas De Mallorcaan

Lomalla Calas De Mallorcalla on paljon tekemistä päiväsaikaan, ja iltaisin voi valita lukuisista ravintoloista ja baareista. Ravintoloissa tarjoillaan niin paikallista kuin kansainvälistäkin ruokaa. Baareissa on tarjolla livemusiikkia ja karaokea, mikäli haluaa repäisevää viihdettä tai testailla lomalla omia laulutaitojaan. Calas De Mallorcalta on lyhyt matka Felanitxin lomakohteeseen, jossa on sunnuntaisin tori, joka tunnetaan keramiikastaan. Täältä, jos mistä, löytää etsimänsä tuliaisen tai lahjan. Koko perheen kanssa voi vierailla Cuevas del Drachin ja Cuevas Hamsin luolissa, tai viettää päivän Mallorcalandian trampoliineilla ja karting-autoilla.

Calas De Mallorcan lomallaan voi halutessaan vuokrata auton, ja tutkia saarta. Suuntaa esimerkikis Porto Cristoon kauniiseen satamakaupunkiin, jossa voi rentoutua ja istuskella. Es Trencin kaukaiselle rannalle voi tehdä tutkimusretken, tai osallistua saarta kiertävälle veneretkelle. Mitä ikinä haluaakin tehdä lomallaan Calas De Mallorcalla, valinnanvaraa on runsaasti.

Varaa edullinen lomamatka Calas De Mallorcalle osoitteessa lowcostholidays.fi, jossa voi valita hyvästä valikoimasta edullisia majapaikkoja ja lentoja.

Osoitteesta lowcostholidays.fi et löydä tavanomaisia pakettimatkoja. Sen sijaan, tarjolla on joustavia ja juuri sinun budjettisi ja makusi mukaan räätälöityjä lomamatkoja - miksi odotella? Varaa lomasi Calas De Mallorcalle osoitteessa lowcostholidays.fi.

Tärkeää tietoa

Matkustustietoa
Kieli: Espanja (englantia puhutaan laajalti.)
Valuutta: Euro
Paikallisaika: GMT/BST +1 tunti
Paikallinen lentokenttä: Palma
Lentoaika: 2 tuntia 15 minuuttia

Club Cala Romani

Meidän luokitus

Calas De Mallorca, Mallorca

Kun 2 jakaa, All Inclusive, 7 yötä, alkaen Helsinki lisätietoja >

Lento + Hotelli alkaen €927.01 per henkilö

Katso tarjouksia

varauksen jälkeen

Jälkimarkkinointiin tiedustelut tutustu FAQ osio tai kirjaudu sisään varaukseni