Playa de las Americasin lomat 2015

Minne?

Milloin?

Show Calendar Show Calendar

Toiveet?

Kuka?

 
 

Lomat Playa de las Americasiin

Jos etsit reipasta aurinkolomaa perheen tai ystävien kanssa, Playa de las Americasin lomat Teneriffan eteläosassa ovat varma vaihtoehto.

Tämä vilkas kaupunki on vain 25 minuutin päässä lentokentältä, ja paikka on Teneriffan lomaelämän keskus. Täältä löydät huimaavan määrän yöelämää, ja suurin osa baareista ja klubeista sijaitsee Veronicasin pääkadulla. Tavallisten klubien ja baarien lisäksi tarjolla on myös elävää musiikkia, kabareeesityksiä ja stand up -komiikkaa. Sur Rannalta löydät hyvän valikoiman kahviloita, baareja, ja ravintoloita sekä runsaasti paikkoja auringonlaskusta tai -noususta nauttimiseen.

Ranta

Playa de las Americasin matalat rannat aurinkotuoleineen ja -varjoineen ovat täydellisiä perhelomalle. Rantakadulla on ravintoloita, kahviloita ja myymälöitä, jotka myyvät rannalla tarvittavia välttämättömyyksiä, joten voit helposti viettää koko päivän rannalla. Isommat lapset ihastuvat tarjolla oleviin vesiurheilulajeihin.

Tarjoamme useita hotelleja, jotka ovat lyhyen kävelymatkan päässä Playa de las Americasin rannasta. Täydellisiä niinä päivinä, kun et halua kävellä kauas kuumuudessa tai kun mukanasi on lapsia. Hotellit soveltuvat hyvin perheille, pariskunnille ja pienille ryhmille, jotka haluavat olla lähellä lomakohteen päivä- ja iltaviihdettä.

Nähtävyydet

Jos et halua makoilla pehmeällä hiekkarannalla koko päivää, Playa de las Americasilla on runsaasti vesiurheilulajeja - täydellinen tapa vilvoitella kristallinkirkkaissa vesissä. Löydät banaaniveneitä ja varjoliitoa seikkailuhenkisimmille tai voit vuokrata vesisukset tai polkuveneen, jos haluat itse määrätä tahdin. Voit myös tarkastella rantaa veneestä käsin veneretkillä, esimerkiksi katamaraaniristeilyllä ja delfiiniretkellä.

Lowcostholidays.fi'llä on jokaiselle budjetille jotakin, Playa de las Americasin ylellisistä täysihoitohotelleista itsepalveluhuoneistoihin. Miksi et valitsisi vuoden 2014 lomakohteeksi Playa de las Americasia? Lowcostholidays ei tarjoa tavallisia pakettimatkoja. Tarjoamme sen sijaan joustavasti räätälöityjä, budjettiisi ja makuusi sopivia lomia - älä odota turhaan?

Sijaitsee noin 35 minuutin venematkan päässä vaikuttavalta La Gomeran saarelta, missä voit tehdä kävelyretken Garajonayn kansallispuistoon. - Voit osallistua veneretkelle ja katsella valaita ja delfiinejä tai kokeilla urheilukalastusta tai bileristeilyä. Tutustu Teneriffan vedenalaiseen paratiisiin ikimuistoisella sukellusretkellä. Laitesukellus on Teneriffalla suosittua, ja pelkästään Playa de las Americasilla on yli 20 sukelluskohdetta. Näet kilpikonnia, keihäsrauskuja ja monia muita. Suuntaa läheiseen Los Cristianosiin, jossa lapset ihastuvat Monkey Worldiin tai Costa Adejeen, vierailulle Siam Parkiin, Euroopan suurimpaan vesipuistoon. Tähän kohteeseen on bussiyhteys, joten saareen tutustuminen on helppoa.

Tärkeää tietoa

Matkustustietoa
Kieli: Espanja (Englantia puhutaan yleisesti)
Valuutta: Euro
Paikallisaika: -2 tuntia Suomen aikaan
Paikallinen lentokenttä: Tenerife South
Lentoaika: 6 tuntia

varauksen jälkeen

Jälkimarkkinointiin tiedustelut tutustu FAQ osio tai kirjaudu sisään varaukseni